torsdag, juli 23, 2015

Sommardagar

Växlande väder, ibland varmt o soligt, ibland ljummet och molnigt men skönt hela tiden - t.o.m. regnskurarna är välkomna. Jag hinner med att få igång min vanliga träningsrutin, 3 pass löpning och 3 pass på gymmet varje vecka (och det känns så j-a bra i kroppen det!) och jag hinner läsa en del böcker. Dessutom sträcker jag ut benen i långa cykelturer, en del i solsken, andra om natten. Få saker är lika fantastiska som att cykla genom Malmö mitt i en ljummen sommarnatt med nån lämplig musik i hörlurarna (i mitt fall nåt gammalt; synthpop från 80-talet oftast). Ser en del på TV; Arrow och The Flash men de är sisådär (inte som Netflixs Daredevil som jag slukade på några få dagar/nätter); så jag funderar på att börja se Game of Thrones (några år efter alla andra), undrar om det inte är ett lite för effektivt sätt att fastna i soffan egentligen.

Dreamscope


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar