fredag, juli 15, 2016

Sommaren

Sommarvädret lämnar ännu en del att önska; men lite sol och några bad har det blivit. Liksom en tur över natten till akuten; magen som bråkar igen och en bit av tunntarmen som chrons vill åt. Men en hel del morfin, och en röntgenundersökning som visade att det inte var stopp, så kunde jag gå hem och vila ut (med fortfarande värkande mage). Där är jag just nu, lite avbrott i all den löpträning som gått så fint men det gör ingen större skada. Jag lagar en chili och ska se på lite film sen, ser om Sagan om ringen trilogin; vilket bitvis är underhållande men ibland är ganska så tålamodsprövande. Hobbitfilmerna har jag gett upp helt efter att ha försökt flera ggr. Om en vecka så ska jag introducera film på Panora (om Mappelthorpe), något jag ev ska göra om veckan efter med Querelle av Fassbinder. Sen visar de Sara Jordenös Kiki och det längtar jag efter att få se! Det är mycket nu; ska ju se Beyoncé och Rhianna å så kommer Fidde ner snart igen! Så oavsett om solen skiner eller om regnet öser ner så är det full fart, speciellt efter att jag trillade över podcastversionen av vad som måste vara den mest otroliga musikaliska nostalgitrippen någonsin; Livet är en fest, mer än 60 timmar radio om svensk populärmusik från 1960-2000. Det är helt otroligt bra, både till form och innehåll och jag sitter som klistrad (nä det är en lögn, för jag cyklar runt utomhus medans jag lyssnar). Nu undrar jag bara när Nintendo släpper Pokemon Go i Sverige, stan är ju redan full av zombies och jag vill bli en av dem (om än utan allt klydd med att tricka regionsgränser, det har jag inte tid med).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar