lördag, november 05, 2016

På jobbet den 4 november


Bara en vanlig dag på jobbet denna mörka och blöta årstid, höll seminarium och föreläste. Tillvaron är god och inte ens särskilt stressad, trots att jag har massor att göra. Snart dags för en långhelg med Fidde igen vilket jag ser fram emot. Tittar genom mina bilder och ser att det hänt så många olika saker denna dag (som så många andra); hemma med Lisa och Russel och Mårten, Hemma med Oskar, i Paris på Le Train Bleu, i Uppsala på Gustavianum, stekt kanin med Lyly hemma hos Håkan, blandat glögg, varit på Operan i Köpenhamn (Tosca tror jag), pratat en massa med Fidde. Lager på lager på lager; livet självt lämnar sina årsringar och de är förvånansvärt goda och vackra och varierade. Idag ska jag laga boeuf bourguignon, springa en runda på löpband och ta det lugnt i största allmänhet; bråda dagar väntar framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar