söndag, december 31, 2017

2017 i sammanfattning


Detta är mitt 2017, vilket på det hela taget var ett glatt år (mest beroende på att Chron's höll sig i schack hela året) med några små resor; till Paris med Leif på Svenska institutet (där jag träffade den förtjusande Aino!), till Kassel (för en usel documenta 14) och Berlin med en bunte vänner och vi hade alla väldigt roligt ihop. Många dagar med Fidde, många turer ut i naturen. Massor av god mat, både hemma och ute.
Kring mig var året nog värre, många sorgliga händelser och ett världspolitiskt läge som inte är stabilt eller ens ok. Men det är det inte min roll att sammanfatta; den här filmen är mina gladaste bilder ur ett år som ser ut att vara soligt och varmt hela tiden även om vi nu hade den kallaste kortaste sämsta sommaren på evigheter.

Gott Nytt allesammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar