måndag, augusti 06, 2018

På det igen (och igen och igen)

Jag har inte skrivit här på väldigt länge. 2018 har inte varit ett helt lätt år för mig personligen. Det senaste jag la upp här, den 14 mars, handlade om ett långt förhållande som föll samman, som faller samman. Gym och löpning hjälper i den situationen, tyvärr har jag haft problem med en hälsena så det har blivit mest gym. Jobbet hjälper ännu mer; inget går upp mot att arbeta med massor av smarta människor under långa dagar för att ta tankarna från det som man ändå inte kan göra något åt. Så det är till att lyfta mig själv i håret, skaka av sig det som varit väldigt bra och börja om igen. Det är inte första gången.
Katten, Brutus, har en konstaterad tandsjukdom jag glömt namnet på; han ska opereras den 30 augusti. Ingen försäkring täcker tänder så 15-20.000:- glider iväg där. jag har de pengarna men de var tänkta för en längre Japanresa när jag kunde få loss tid för det. Å så är hans njurar lite svajiga, så han måste börja äta dietmat. 12 år gammal kisse, det börjar märkas. Efter honom ska jag ha kattpaus. Värst är hans extrema panik för att gå utanför lägenheten och för veterinären - och nu måste jag utsätta honom för det ett antal gånger.
Sommarens hetta har inte gjort någonting enklare; svårt att sova, svårt att träna, svårt att få något läst och skrivet. Mest promenader, cykelturer och dagar på stranden i Skanör. Definitivt semester hemma detta året. På plussidan där så känner jag mig väldigt utvilad och redo att ta mig an det nya läsåret! Jag har också biljetter till en nästa säsongs konserter med mso, operor på Malmö Opera och filmer på cinemateket. Man gör vad man kan. Lär skriva mer här; det är en bra plats att gnälla lite på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar