söndag, februari 05, 2023

2023 funkar fint

 Många saker faller på plats. Jag har gjort om delar av vår fortsättningskurs i konsthistoria, det arbetet är i princip klart, nu återstår att genomföra de sista delarna och att utvärdera. Jag har också skickat iväg en bra bit av ett kapitel avhandling så jag kan ha ett seminarium om det nu på freda, den 10:e februari.

Träningen inför Berlin halvmarathon rullar på, jag är i bra nog form för att kunna genomföra det, nu ska jag träna för att det ska bli skoj och jag ska få upp hastigheten. 

Jag ska iväg på skrivretreat nästa vecka, två dagar i Båstad. Sen är det dags för Berlin om några månader och på det gotikkursen i Frankrike. Mycket att förbereda för den med.

Jag har detaljplanerat mer för sommarens cykeltur, och bokat en del vandrarhem. I Göteborg var det kört, det är stora konserter med Coldplay och med Pet Shop Boys där den dagen, och nåt sportevenemang så allting är fullbokat. Jag hoppas kunna bo hos min bror. Utresan sker den 22 juni, jag behöver planera en del kring att jag behöver Entyvio var 14 dag.

Sen ska jag gå SL2, Skåneleden nord till syd. 170 km (jag går från Vittsjö till Genarp, den sista biten ner till Trelleborg har jag gått flera gånger förr). Även det behöver tajmas med Entyvio, och med den semester jag har kvar. Så en vecka hemma efter cykeläventyret, och sedan ut till fots den 20 juli för 12 dagar av relativt lätt vandring.

Resten av året blir det till att skriva avhandling. Ganska massiva planer, men jag har dem under kontroll!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar