söndag, januari 23, 2011

På det igen!


Jag ska bättra mig här, ok?
Jobbet är igång igen och det är så skoj, jag njuter av det hela tiden, i alla fall så länge det är föreläsande o allt som hör därtill. Det är svårare att skriva själv, men också det rullar på. Att nåt ät svårt brukar vara ett tecken på att det fungerar och kommer att bli bra, jag är mer vaksam då.
F är ett underverk av stora mått, nån dag ska jag berätta mer om honom men det finns skäl att vänta med det ett slag. Aldrig att jag trodde livet skulle vända såhär och att jag skulle gå runt o småle hela tiden.
Träningen rullar på som bara den; styrka tre ggr i veckan, löpning (10km) tre ggr i veckan om än på löpband. Ny bättre spellista för löpandet dessutom. Det blir två timmar om dan på gymmet om man inkluderar att byta om duscha o bastun, sex dagar i veckan, det kommer jag inte att kunna hålla på med under hela terminen för så mycket tid har jag inte, men just nu är det lyx.
Jag är glad, Brutus är glad, F är glad - livet leker banne mig, mitt i vintern!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar