söndag, januari 02, 2011

Tillbaka på gymmet

Förkylning och julhelg betyder absolut noll träning, men när jag kollar i kalendern så är det bara fråga om 10 dagars uppehåll, så det är inte mycket att orda om. Idag var jag iaf på gymmet igen, och där var det fullt av nykomlingar precis som alla andra år efter nyår och efter semestern. De flesta av dem är borta om en vecka eller två igen. När jag precis hade börjat träna så var det svårt att börja på nytt efter en paus, nu märker jag det inte. Man flyttar sina möjligheter lite grann hela tiden. I år ska jag banne mig tappa det där sista kilot fläsk å lägga på mig något kilo muskler så jag kommer över 80 kg, men med smalare midja. Det är inte helt lätt att lägga på sig vikt på det viset, men jag jobbar på det och mår kanon under tiden.
Malmövintern börjar bli som den ska, solen skiner, det är plusgrader och snön försvinner lite långsamt. Livet är gott, å snart är julledigheten över för i år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar