torsdag, februari 24, 2011

Text

Släppte idag ifrån mig ett avsnitt avhandling inför ett seminarium i nästa vecka, det är inte lätt och smidigt gjort. Tvärt om så ser jag bara alla luckor, glipor och brister i texten, men det är ett seminarium alltså bara ett steg på vägen genom processen så det är helt ok att det är så. Jag tänker inte lägga upp texten här då, det räcker med kollegors kommentarer så här långt.
Avhandlingen har varit ett skämt länge; jag började 1993 med den. Nu har jag verkligen inte jobbat med den under all den tiden, det kom en massa annat i vägen, mest arbete som lärare och till viss mån livet självt. Men det gav med sig och nu har jag texten och meningen i min hand igen. Det är inte längre samma avhandling och jag är inte samma person - men jag hoppas det ska bli en bra avhandling hurusom, troligen bättre än den jag hade skrivit då. Nedan Cory Arcangels Super Mario Clouds, det sista konstverket jag infogade i min text (å samtidigt det jag haft som ett slags mål under skrivandet).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar