lördag, mars 05, 2011

Om spel

Hade mitt seminarium om ett kapitel av avhandlingen i torsdags och fick många bra infallsvinklar, ingen av dem var nån tuff varningssignal om att jag var helt snett på det. Så jag kan skriva vidare med gott självförtroende, och med en hel del att bestämma mig kring. Köpte Lego Star Wars, the complete saga och spelade lite idag ihop med Äpan, det är ett skoj spel om man är två. En text om det spelet är en av många som blivit en bra ingång i mitt skrivande då - så att spela är en del av det jag behöver göra för att komma framåt ibland.
Våren kan anas idag, F är sötare än någonsin och jag är så kär, skrivandet fungerar och jag ser hur jag ska jobba där och det vanliga jobbet med föreläsningar nästan varje dag det bara glider på. Jag är, kort sagt, väldigt lycklig; allting är i fas och på rätt köl, utom just mitt bruk av metaforer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar