tisdag, maj 10, 2011

45 år

Jag fyller fyrtiofem idag, typ halvvägs (fast om man tänker efter så hade man ingen riktig chans att leva sitt egna liv de där första 18 åren, å ser man det på det viset så återstår ännu huvuddelen av det riktiga livet!).
Jag har bara lärt mig några få saker såhär långt, men jag är å andra sidan helt säker på att jag har rätt. Så här är mina två ofelbara råd:
  1. Om ett av alternativen innehåller bacon, välj det.
  2. Det samma gäller för gin. 
 Världen sötaste pojkvän har skickat blommor, floristen ringde och bokade tid tidigare. Ingen är som F, jag vill rusa hem från jobbet nu. Men först lite mer tentarättning å ett möte. Tentor finns inte med på listan ovan, tänka sig.

Å här är blommorna, de är underbara (precis som F)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar