söndag, maj 22, 2011

Sommartider

Nästa vecka är den sista med inplanerad undervisning. Visserligen jobbar jag fram till midsommar, och visst finns där att göra (tentarättning inte minst) men det känns ändå som om tempot ger med sig lite och mer av ett lugn kommer över allt. Kanske mest för att jag inte behöver masa mig upp lika tidigt om morgonen efter torsdag!
Det har varit en fin vår; massor att göra och mycket skoj. Bäst av allt är F, nu måste jag vänta på att flytta ihop tills i höst men det går det också. Länge hopades jag på en lång skön sommar ihop och jag vet att han med skulle vilja ha det så, men man får inte alltid som man vill. Istället har jag beställt en iPad till honom så vi kan hålla kontakten. Jag lär få se en del av Oslo i sommar iaf!
Det enda som inte funkat denna vår är träningen; jag har verkligen slappat ner mig; ett ibland två träningspass per vecka är inte nog alls! Fast jag kan fortfarande springa en mil på under timmen, så det är ingen katastrof. Nu får det bli tuffa tag igen; träning och skrivande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar