söndag, oktober 23, 2011

En massa textMitt liv har gått och blivit extremt mycket text; jag sitter hemma och läser, jag skriver på avhandlingstext (arkitektur, objekt, platser på skärmen/via skärmen), jag skriver på en slags självbiografisk text tillsammans med Leffe (den är väldigt juste så här långt, får se om det blir något av med den till sist) och jag pratar mycket med Kas på msn. Allt sammans är text, somlig flyktig annan förhoppningsvis mer stabil. De låter mig samtliga se ännu fler delar av skrivandets mekanik; hur lekfullt ord fogas till ord.
Samtidigt är jag glad över att jag ska till Paris i slutet av veckan, det blir motsatsen. Långa fysiska dagar med diskussioner på plats framför verk och byggnader, i miljöer med kollegor och studenter. Ett miljöombyte behövs (nåja - jag gick i Köpenhamn senast i fredag så det går ingen nöd på mig); senare blir det en tur till Stockholm, kanske London, kanske Amsterdam. Europa är så lättillgängligt, platserna är så många.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar