fredag, oktober 14, 2011

Molnig kväll

Jag fick använda större delen av kvällen till att städa och återskapa min adressbok sedan iCloud hade klyddat till den. Jag tror det berodde på ett allt för ambitiöst sammankopplande av .mac, exchange och gmail. Massivt syncande åt alla håll mellan väldigt olika system är att be om problem. Inte blev det bättre av att apples servrar fortfarande är överlastade. Lösningen visade sig till sist vara att redigera allt från iClouds webbklient, inte programmet på datorn. Så om jag glömmer din födelsedag eller jag undrar vem du är om du skickar meddelanden, så beror det på detta. Tror iofs jag kom ihåg att leta upp de flesta av er.
Så det blev en sen macka och ett glas öl till kvällsmat, å ingen löpning. Lite synd det, för det var en fin kall dag här i Malmö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar