tisdag, mars 13, 2012

Atypisk morgon


Sov inte så bra, men vaknade vid sjutiden i alla fall. Bryggde kaffe och klappade katten innan jag satte mig med den artikel Måns och jag skriver för Konsthistorisk tidskrift. Deadlinen var igår, och Måns hade redigerat en hel del sen jag såg texten i gårkväll. Några av de idéer jag tyckte var viktiga var borta och några typiska månsigheter var på plats, men på det hela taget så håller den nu ihop och handlar om de väsentligheter vi diskuterat fram så jag gav mig inte in i att redigera om utan justerade småsaker och funderade över sammanhang, det tog ett par timmar det med. Sånt är det att skriva ihop, man får ge och ta.
Sen gav jag mig ut att springa, det är riktigt vårväder och solen är varm. Det är inte ofta jag har en chans att träna innan jobbet nuförtiden, men idag så var det möjligt. Inget är skönare än de där långa turerna ute i solen. 7,5 km i juste tempo funkade fint. Hinner ganska precis med en dusch innan det är dags för Lund och planeringsmöten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar