tisdag, november 18, 2014

Hårda tag

En av de tuffare sakerna jag gör på jobbet är att skriva helt nya föreläsningar, det är sådant som tar tid att göra rent fysiskt (samla bilder, skriva text, läsa böcker) och som kräver ännu mer tid för eftertanke och planering. De ska ju inte bara fungera för sig själva, men också fungera i sammanhang med allt annat jag gör på kursen. Förr hände det att jag producerade ett dussin nya föreläsningar per termin, det skulle jag nog inte klara av nu. Den här terminen har jag skrivit fem helt nya föreläsningar, och det är mycket. La sista handen vid den sista av dem nyss, jag hoppas den funkar den med. I morrn får jag se hur det går. Sen läser jag kurslitteratur och se över alla föreläsningar varje gång de ges; men det är enklare, mycket enklare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar