fredag, november 07, 2014

Veckan som gått

Tömde just telefonen på bilder; det har hänt många olika saker de senaste dagarna, alla utmärkta. Massor av jobb, det är en kul grupp studenter jag har, speciellt när man är i mindre grupper och kan prata om konst, det är lätt att jobba då. Oskar träffade Fluffy för han tänker åka till Japan i vår och behövde en massa input, å då är Fluffy den rätte mannen. Snackar med Fidde mest hela tiden och flinar glatt av det. Fika med Åke och Lyly på Hollandia, alltid lika skoj att träffa dem bägge, sena tåg och en absolut vedervärdig service från Skånetrafiken är det enda smolket i glädjebägaren. Såväl nytt folk som gamla vänner i mitt liv igen, precis vad jag behöver. Blossas årgångsglögg ska smaka lavendel, det är väldigt bögigt på ett 1950-talsvis men jag är skeptisk; min nya iPad är i guld, så den matchar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar