torsdag, april 23, 2015

Lite kortare arbetsdag

Hann med mycket på ganska lite tid och kom hem från jobbet nån timme tidigare än vanligt så det fanns gott om tid för löpning i solljuset idag. Jag har legat av mig lite under vintern, det märks, men jag har kommit tillbaka i min vanliga form från svårare tillbakagångar än detta. Behöver nya skor, tror det kanske blir ett besök på löplabbet i år, i hopp om att stöta på bra personal där; det har varit lite si och så med den saken de senaste gångerna, mer stress och "prova de här kanske" än en utprovning av skor som verkligen funkar bra. Får se om det är värt de extra hundralapparna för skor man betalar för deras kunskaper. För egen del är jag i morgon klar med att förmedla vad jag vet om 1800-talets arkitektur, ska föreläsa om byggnader i järn och stål samt lämna ut en tenta. Sen möter jag de studenterna igen efter valborg och första maj.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar