lördag, april 18, 2015

Nässjö igen

Min morbror Gösta begravdes i helgen, så jag åkte dit upp med familjen. Sällan jag träffar så många ur släkten där uppe och egentligen är det tråkigt att det mest sker under sådana omständigheter. Begravningen var fin, på skogskyrkogården där redan min morfar och mormor ligger (vilka ju också är Göstas föräldrar då). Efter lite mat med släkten så åkte jag hem till Fidde och kopplade av och så tog jag tåget hem idag, 1:a klass på x2000, vilket alltid är en lisa. Jag gick ner till Nässjö C i vårsolen innan idag och hann se lite mer av staden, inklusive huset där mormor bodde, det som var målet för så många långa bilresor i min barndom. Hon bodde litet (1 rok) och med varmvatten bara två dagar i veckan samt dusch i källaren, men det var mysigt där, det var en viktig del av min barndom. Nästa helg är det mer familjeangelägenheter men då i Göteborg hos lillebror. Det är väldigt mycket nu.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar