torsdag, mars 17, 2016

Stockholm, ämneskonferens

Första dagen av ämneskonferensen; en plats där företrädare för många olika konstvetenskaplig institutioner möts. Det är delvis ett långt strukturerat samtal om saker som berör oss, i år är temat grundkursen, men också en massa glatt pratande om allt möjligt med kollegor man känt ett ganska långt tag nu. Jag vet inte vad kag egentligen lär mig här, men jag får iaf en slags bild av läget på många olika institutioner.
Bor på Karlavägen, på Scandic Park hotel; ser inte något alls av stan, det är upp med tåg på morgonen, hela dagen på universitetet, ett glas vin i hotellbaren och sömn som gäller. Imon är det frukost, ut till universitetet och sedan ett tåg hem. Önskar att jag kunde stanna till hos Fidde på hemvägen, men tåget stannar inte där. Det är lite synd, fast risken är att jag hade varit utmattad och bara sovit hos honom ändå. Snart ses vi igen hursomhelst!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar