måndag, mars 28, 2016

SUS

Har tillbringat påsken på sjukhus, gick in på eftermiddan i torsdags och ligger ännu kvar på kirurgen 8. Hade väldigt ont i magen, en skiktröntgen visade att det var infektion i ett gammalt ärr i tarmen och att den höll på att vrida sig vilket kan orsaka tarmvred. Ett tag var det tal om en ny (akut) operation och allt som följer på det med sjukskrivning och återhämtning. Men så blev det inte, utan istället har jag legat här i en säng och svultit. Glukosdropp är inte en höjdare, men tarmen får vila och läka. Om jag förstått alla läkare som passerat (det är ju storhelg och ingen verkar vara ordinarie) så är detta inte ett nytt chrons skov å det låter ju bra. Jag hade hoppats på att få gå hem idag för bortsett från fem dagars skäggstubb så mår jag fint. Men inte då. Andra turen på sjukhus i år, jag hopas det inte blir en vana. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar