söndag, december 18, 2016

Julefrid

Jag har varit hemma från jobbet i två dagar, och har definitivt jobbat lite mellan varven; svarat på mail, pratat med kollegor om jobb, skickat ut hemtentor, fixat med Live@Lund, men ändå. Jag har inte umgåtts med någon, inte stressat, inte vaknat av en väckarklocka utan av mig själv och jag har bryggt kaffe, matat Brutus och ringt och väckt Fidde på FaceTime. Jag har (känns det som) all tid i världen och jag har köpt alla julklappar, bestämt all julmat och köpt en hel del av den med. Jag vet vad jag ska fixa de kommande dagarna och det är inte jättemycket. Så i detta ensamma lugn infann sig julkänslor och ett behagligt lugn. Det e jag och katten och lite julpynt, än så länge. Jag ska baka mandelmusslor, åka till Limhamn och köpa sill å lax, laga köttbullar å revbensspjäll, köpa och klä en gran (med Mårten!), t.o.m. griljera en skinka. Men inte ikväll. Ikväll är det lugnt och skönt igen och jag har som sagt all tid i världen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar