söndag, december 11, 2016

Tredje advent

Det blir lite tunnsått här, ursäkta, men det beror på att det är väldigt mycket jobb just nu. Jag undervisar, rättar tentor för två olika kurser, lägger och justerar scheman för nästa termin, gör personalplaner, planerar annat jobb. Det låter möjligen som om jag är stressad men så är inte fallet; numera kan jag planera, hugga i och se framåt; men det kräver att man gör som planerat. Så de senaste veckorna har jag rättat tentor i timmar de flesta dagar och snart är jag klar. Har också hunnit med en del musik; dels MSO på Malmö Live (Made by Björk tillsammans med Fidde, det var fint. Nötknäpparen som av nån outgrundlig anledning doldes bakom fyra astråkiga clowner och Berlioz Juloratorium som var enastående) å så Kinky Boots på Malmö Opera som jag hade velat gilla men men - det lät fruktansvärt illa och hela konceptet kändes väldigt mycket 1992 igen och jag var med redan första gången. Men resten av publiken var i extas. Å så har jag julpyntat lite; jag gillar att gradvis sätta fart på julen.
Den här helgen hann jag med att sätta nejlikor i apelsiner och hänga upp dem å så bestämde jag mig till sist var två av de tre bilder jag fick i femtioårspresent ska hänga, så jag hängde upp dem med. Det är trist att ha utmärkt konst stående i travar å nu är den fixat; både collaget av Åke Arenhill som jag fick av honom och glödteckningen av Sakiko Yamaoka som jag fick av darling Leif har funnit sina platser på mina allt för få väggar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar