måndag, februari 27, 2017

Oxveckorna rullar fram

Det har inte varit nåt särskilt att rapportera, jag jobbar mest, Fidde har varit nere en helg och jag hos honom en, jag har introducerat den nya Tom of Finland filmen på Panora (den är inte särskilt bra dessvärre). Jag har mer (administrativt) ansvar än tidigare på jobbet eftersom jag är avdelningsföreståndare numer, det är ju skoj och lite stressande. Jag var ute och sprang innan idag och det var 5 k på under 5.20 per km något jag är väldigt nöjd med. Det var 9 grader ute sa termometern, nästan väder för att springa i kortbyxor (och det gjorde en och annan pojke ute i spåren). Men mest jobbar jag på och har för mycket att göra och det är väldigt skoj. Den nya b-kursen verkar funka fint (första delkursutvärderingen är klar och det ser fint ut); jag älskar att ha den administrativa hjälp som Live@Lund ger, men lärplattformen lämnar trots det en hel del att önska i pedagogiskt hänseende. Ja, nu ser - jobb jobb jobb och en del träning. Inte tid för mycke mer; schlager-sm var uselt i år och biljetter och hotell är bokade för Documenta 14 i Kassel + ett par dagar i Berlin i juli. Hej vad det går!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar