fredag, juni 09, 2017

Ny befattning

Så är det offentligt, om än inte absolut fastslaget än, att jag börjar på ett "nytt jobb" 2018. Rent praktiskt så är det inte ett nytt jobb, det är en ny befattning inom ramen för min nuvarande anställning; men det är likaväl en radikal förändring för nu så blir jag studierektor på institutionen för kulturvetenskaper vid Lunds universitet. Många helt nya arbetsuppgifter, många nya saker att lära mig och massor av jobb att sköta. Så framöver är jag till 50% studierektor och 50% lärare i konsthistoria och avdelningsansvaret får jag lämna över till en kollega. Samtidigt så kan jag fortsätta göra en del undervisning på konstvet! Jag vet att det låter så väldigt klichéartat men jag ser verkligen fram emot att börja med nåt nytt och möta nya utmaningar - det är på sitt sätt en del av det där oändliga äventyret vi alla befinner oss på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar