lördag, april 27, 2019

Om att skriva och träna

Dagarna är fyllda av jobb, men det är för en gångs skull jobb som inte läcker in på kvällar och helger så det finns tid att göra annat. Mest att skriva avhandling och att träna. Seminariet i torsdags avlöpte fint, jag fick massor av bra kritik som jag kan jobba vidare med. Så skrivandet rör sig framåt!
Sen behöver jag lägga om min träning lite för att förbereda mig för sommarens vandring; det är rygg och ben på gymet och inte mycket annat. Väldigt lite löpning men desto mer gående, och på helgen försöker jag hinna med att ta en tur på 10k+ med ryggsäcken full (av vattenflaskor, upp till 14 kg). Jag behöver vänja kroppen vid den sortens belastning och samtidigt gå in mina kängor ordentligt.
Det är vad jag sysslar med. Lugnt och stillsamt är det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar