tisdag, april 09, 2019

En hel månad, ingen uppdatering!

Anledningen är enkel, jag har jobbat en massa och det är inte så spännande. Jag skulle kunna skriva en massa om retendo (ett personalplaneringssystem) eller canvas (en undervisningsplattform) men jag avstår. Utöver det har Chrons slagit till, en natt på akutvårdsavdelning, en koloskopi och snart en skiktröntgen. Det lutar mot en ny operation med en månads sjukskrivning och lång rehabtid. Jag bara hoppas att det inträffar efter sommaren så jag kommer ut på skåneleden. Allt annat vore väldigt tråkigt.
Jag har köpt en GoPro Hero 7 Black, får se om den kommer med ut på den långa turen (batterierna varar inte länge). De kommer helt säkert med ut på andra turer. Jag sitter också och väger alla prylar och gör listor för att kunna fundera över en lämplig basvikt. Tror också jag ska ge mig ut på en tur med övernattning i påskhelgen för att testa utrustning, men inget är bestämt än.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar