måndag, mars 09, 2020

Den enda coronauppdateringen

Jag är just nu fullt frisk, men jag räknar med att få denna nya influensa, corona eller covid-19, eftersom jag jobbar på universitetet där jag träffar massor av människor hela dagarna, jag åker kollektivt där jag trängs med massor av folk och jag tränar på gym där det är trångt och gott om folk.

Men jag räknar även med att det inte blir särskilt allvarligt; jag är relativt ung (fyller 54 i år) och jag är i god form. Jag är inte överviktigt, jag har ett långt blodtryck och jag har inte diabetes.

Det jag har är chrons sjukdom och för den sakens skulle får jag en immunförsvarssänkande medicin som heter Entyvio; men den ska bara verka lokalt i tarmen så den borde inte påverka något.

Men ifall det värsta skulle ske och jag skulle stryka med så kunde det drabbat värre, jag har levt ett långt, lyckligt och varierat liv. Och även om jag räknar med 30+ år till så kan jag inte säga att jag är missnöjd.

Sånt är läget, och mer än så tänker jag inte fundera på den saken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar