fredag, juni 19, 2020

Packning 2-48hOm två dagar så ska jag ut och vandra på skåneleden, SL1 kust-till-kust från Sölvesborg till Båstad i tassemarkerna mellan Skåne och Småland. Det är ca 20 mil att gå och det kommer att ta omkring 14 dagar om allt går enligt plan. Det är samma tur som jag försökte gå 2019, men som jag då avbröt halvvägs. Den här gången har jag planerat att gå i ett lite lugnare tempo, jag har imodium med mig och jag går med sällskap i form av Mårten. 
Jag vet vad jag behöver - och om jag absolut måste skulle jag kunna skala bort ett halvt kilo från den, men jag tycker inte det är lönt. Tillkommer vatten (det är varmt så jag har plats för tre liter, vilket är tre kilo till), mat, gasol och mediciner. Det är vare sig en lätt eller tung packning, det är en ganska slimmad normalpackning skulle jag säga. Jag längtar ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar