fredag, december 31, 2021

2021

 Det här är ju ett jävla år att sammanfatta. Jag satt mest hemma och jobbade med undervisning på distans. Jag jobbar just nu halvtid för digitala lärmiljöer vid Lunds universitet vilket är skoj, ingenting står stilla där allting är i ständig förändring och utveckling vilket är fantastiskt. Covid19 har ställt allt på huvudet hela året, men det vet ju alla som varit vid medvetande. Alla jag känner har klarat sig dock. Vi är alla vaccinerade och hoppas på det bästa, jag ska få min tredje dos, boostern, om några dagar.

En riktig höjdpunkt var när jag och Mårten besteg Kebnekaise (2021-07-26) som en del av vår tre veckor långa promenad på Kungsleden. Det var fint, det var varmt, det var kallt som fan, det var underbara dagar. Jag älskar att vandra. Det var tufft att ta sig upp längs Durlings led. 


Botten nådde jag väl när jag var tvungen att avliva lille Brutus, (2021-12-22), men det var också en lättnad att inte se honom sjuk mer, han hade så svårt att äta de sista två veckorna. Några veckor tidigare hade min handledare och mentor Jan-Gunnar gått bort. Vi var inte nära som privatpersoner, men vad det gäller mitt liv och mitt jobb så var han och Torsten så väldigt viktiga. 


Nu är det strax dags nyår och dags att skåla in 2022. Låt oss hoppas det blir ett bättre år med ett mer öppet samhälle och färre restriktioner, låt oss hoppas att valet i höst inte knuffar oss alla över kanten och ner i avgrunden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar