tisdag, maj 23, 2023

Trettio dagar

Snart semester och snart dags att bege mig ut på årets långa äventyr. Det är 30 dagar tills jag ska cykla Malmö-Stockholm-Göteborg-Malmö; det är ca 200 mil på 21 dagar, med en vilodag inplanerad i Stockholm. Å andra sidan är den enda bokning jag har vandrarhemmet på Långholmen i Stockholm så det är väldigt öppet för improvisationer. På förra årets tur till Öland ToR så hade jag bara en slumpartad grov uppdelning i rimligt långa dagsturer utan att på något sätt kollat var de slutade. Den här gången har jag sett över planeringen i Komoot så att jag i möjligaste mån landar på rastplatser, vandrarhem eller campingplatser. Förra året planerade jag om varje dag för att jag måste, nu har jag en planering som bör vara ok, så omplanering är för att jag vill mer än att bo behagligt. Jag har också kollat så att jag kan handla mat nästintill alla dagar, det är väldigt bekvämt.
I helgen gjorde jag en första genomgång av packningen, det kommer att bli gott om plats för extra vatten och mat i väskorna. Jag har också duschat dem så jag sett att de är vattentäta med egna ögon. Jag borde ju ha gjort tvärt om, dvs fyllt dem med vatten. Än finns det tid för det med.
Har cyklat till jobbet i fem veckor, så minst 4 mil cykling per dag 5 dagar i veckan vilket är bra träning, det som behövs är en testtur med full packning och övernattning och det ska väl gå att lösa det med. Jag är taggad till tusen på att komma ut.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar