söndag, maj 02, 2010

Ganska ledig helg

Så jag är redo för nya tag igen. Det saknas inte jobb, men solen skiner och himlen är blå. Sprang en runda igår, lite för kort och lite för snabbt men det var fint ändå. Fötterna har läkt, så det är lätt att springa. Det är lite mer än en månad kvar till Broloppet.
Jag borde putsa fönster, jag borde köpa mer kattsand, fast det är söndag så jag slipper kanske. Jag är rätt nöjd med kaffe och New Order här i morgonrocken. Kastanjen här utanför ska snart till att blomma, jag brukar försöka ha fönstren putsade innan dess. Så kanske ändå, jag tror inte det tar så lång tid egentligen.
Yael Bartana som jag blev mycket imponerad av i Berlin visar sig vara nästa konstnär på Moderna Museet i Malmö, öppnar den 22 maj, gå och se.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar