fredag, maj 14, 2010

Njae

Det är fredagsförmiddag och något irriterar min näsa och hals, som en vag antydan om början av en infektion. Jag struntade pga av detta att springa igår, planerar att ta igen det på gymmet senare idag.
Annars händer ganska lite, det finns tentor att läsa så det räcker och blir över. Tänkte ta en tur och se på avgångsutställningen på konstskolan också. Behöver köpa lite mat på Möllans Ost och på Boulangeri Triangeln. Bara livet självt som rullar på, men Brutus är glad över att jag är hemma med honom.
Jag har nästan allt klart för terminens två sista veckor av föreläsningar, det är bar för det betyder lite tid över på dagarna. Samtidigt så börjar det kännas lite slitet och jag behöver både sommar, värme och ledighet. Funderar en del på när jag våga boka New York resan, kan man lita på att flygen går trots vulkanaska och allt det? Eller ska jag sikta på några kortare turer i Europa istället, jag behöver ta en weekend i Berlin för att se Biennalen där.
Å så är det S då, han som jag tänker på ofta och mycket men som jag försöker låta bli att skriva om. Det är ju underbart och han gör mig så glad. Att han sedan kommer att vara borta hela sommaren är en annan sak som jag försöker undvika att ta ut i förskott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar