lördag, maj 08, 2010

Löpning

Fick ett riktigt ordentligt sår i vänster hålfot av kanten på mina inläggsulor förra helgen, men jag kunde i alla fall springa igår om än utan dessa extra pronationsstoppande inlägg. Lite kluvet över om jag kommer att vänja mig vid dem. Hur det än blir med det så är det kallt och blåsigt ute, så det blev en kort runda, 4,5 km bara men det var å andra sidan snabb, 4,5 min/km och det är nog först gången jag sprungit en hygglig runda på tid under 5 min/km.
Övriga nyheter; lång helg redo och färdigplanerad: lite gym och lite löpning, massor av tentarättande (den här högen ska banne mig bli klar så jag kan ta fatt i nästa) och revbensspjäll i lergrytan. Äpan kommer över i kväll och hjälper till att äta upp dem, så ska vi se på Glee och dricka nåt glas vin.  Snart dags att skippa alkohol helt; tänkte det skulle bättra på mina träningsresultat inför broloppet. Planen är en vit månad 12 maj till broloppet, den lär eventuellt inte hålla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar