fredag, december 31, 2010

Ännu ett år

Nyårsafton, läge att summera 2010. Det är ganska så lätt även om det hänt mycket. Det som varit bäst detta år har varit oerhört bra; jag träffade F, att gå i mål på broloppet och Köpenhamns halvmaraton, att vandra runt i Rom de där varma sensommardagarna med kollegor och studenter. Många andra saker har varit roliga; Berlin, Köpenhamn, att byta gym, att bada i havet på ribban. Jag har ett jobb som det är ett nöje att gå till fortfarande efter 15 år, jag bara önskar att vädret tillät mig cykla dit året om.
Nog har det hänt en del trista saker också - men de är inte värda att minnas på samma sätt; mamma mår inte bra, jag var en vecka på sjukhus med magen, å den där klydderöven. Men det får vara historia; dammigt och långt borta - jag har anmält mig till fler lopp, F är min pojkvän och det kommer många fler resor. Så ta i trä, men livet har sällan sett såhär strålande ut. Idag är det nyårsafton, jag har inga planer men det gör inget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar