söndag, november 06, 2011

Nu drar det igång på allvar

Så börjar den mest undervisningsintensiva perioden av mitt arbetsår, från och med i morgon till juni 2012 så rullar det på med mängder av föreläsningar. Men det är inga nya föreläsningar i sikte ännu, så det handlar om att ta fram gamla manus, se över dem, justera och leverera i stort sett fem dagar i veckan. Dessutom skriver jag avhandlingstext, och det löper på fint det med, jag är ganska så säker på hur jag vill ta mig fram där. Seminarium nr två i veckan som kommer på den.
Mamma är inflyttad i den nya lägenheten och det har blivit mycket fint där, det ser lite ut som en lätt remix av villan på Eldarevägen. Syrran, hennes man och jag hängde tavlor, allt blev väldigt bra. Med mig hem till Malmö fick jag sex styck glas; Salut av Simon Gate för Orrefors. Hur de hamnat i mina föräldrars skåp är höljt i dunkel.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar