söndag, juli 06, 2014

Bättre, snabbare, längre!

En sådan här varm och fin dag så får jag vänta tills framåt kvällen för att ge mig ut och springa och det var ändå väldigt varmt. En del folk ute, men färre än man kunde vänta sig en söndagskväll. De bägge utegymmen som Malmö stad byggt i Pildammsparken är onekligen succéer, där är alltid massor av folk som tränar. En annan lika inspirerande sak är alla som inte tränar i parken, de som hasar runt eller sitter ner med en cigg i mungipan och 20-30 kg övervikt som hänger ut över jeansen; ofta män och kvinnor som är 20-30 år yngre än mig. De ger mig ork att springa nästan hur långt som helst, det är det där jag vill komma så långt ifrån som möjligt. De är säkert jättefina människor och allt det där, men nej nej nej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar