fredag, oktober 31, 2014

Kalle Anka

Det blir inte så täta uppdateringar här; livet är fullt av jobb, träning, nöjen. Men i dag så lagade jag anka till Mårten och Leif, vi hade en trevlig kväll även om vi alla tre blev trötta ovanligt tidigt. Fidde är och förblir det roligaste i min tillvaro också när han nu har återvänt hem till sig. Han kommer tillbaka tids nog! I morrn blir det lite extra schemaläggning hemifrån och på söndag är det Köpenhamn med Oskar - livet är både omväxlande och väldigt fint. Jag känner mig så priviligerad att ha dessa människor omkring mig. Allt glider samman, även en middag hos Lyly igår som också gjorde mitt liv bättre på många vis. Det är en mild höst för denne mannen; telefonen påminde mig innan idag; 11514 dagar kvar att leva. Om de blir så här så räcker det mer än väl.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar