måndag, oktober 27, 2014

Så är det jobb igen

Dags att lägga scheman för vårterminen och det ser ju ut att gå ihop i år igen. Lite mer varierande tider, men inget som är väldigt besvärligt än så länge. Jobbet i LUX börjar bli vardag och massor av saker fungerar väldigt fint där, tror att en ny iPad kan underlätta lite till. Livet här hemma blir bara mer och mer spännande. Jag är 48 och fortfarande utvecklas jag och nya saker, människor, idéer ramlar in i tillvaron i en aldrig sinande ström. Inte kunde jag tro att det aldrig skulle ta slut, jag som alltid hoppades på att finna en lugn egen plats har lärt mig gilla det som alltid förändras istället; det är en anpassning förstås, men det är en bra sådan. Jag kan önska att jag kunde skriva mer om mitt liv för det är så otroligt spännande, men tro mig det går verkligen inte att göra det här. Däremot kan det bli en andra roman om Fluffy får som han vill.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar