onsdag, december 10, 2014

Snart nog jul

Fast jag hinner inte riktigt med att vara den där ivriga jultalibanen som jag brukar vara. Det lär inte bli någon gran, och julbordet blir lätt, men jag har bestämt att jag ska fira jul hemma i år. Helgerna firar jag med Fidde just nu och halkar därför efter lite med jobbet (det är aningen otäckt att man tänker så ... "jag halkar efter eftersom jag inte jobbar på min lediga tid"), men det är för bra för att inte göra så. Förra helgen var han hos mig, nu i helgen ska jag upp till honom.
Jobbmässigt är jag inne i min favoritkurs; 1900-idag på kursen i konsthistoria; det är en favorit för att det var här jag började, det var här mitt intresse för konsthistoria tog fart, det var detta som lockade. Jag gillar den grupp studenter jag har i år, de är en stor och väldigt varierad grupp med många olika tankar och idéer. Dagarna är långa och mörka, men alla julklappar är köpta. Fidde lyckades gissa sin (av en slump) så jag skickade med honom den hem - Kiehl's; det är bra grejer!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar