lördag, februari 28, 2015

Mycket stilla hemmahelg

Förkylningen får mig att sova mycket, men jag kom ut för att handla lite mat innan idag så det blir en (oplanerat) vegetarisk middag till melodifestivalen, tror jag är lite för förkyld för att satsa på den bättre chiantin till den så det blir en lite enklare chardonnay. Hollandia fick fixa efterrätt, jag har 11394 dagar kvar att leva, Brutus gillar att jag är hemma och slö och håller honom sällskap. Kort sagt, livet är gott också på alvedon och nezeril. Allt hänger nock samman med att det är vår, och livet tar fart igen på allvar, även om nu något brann i en lägenhet på bottenvåningen inatt; brandbilar, ambulans på gatan men inget allvarligt och ingen skadad. Killen i lägenheten såg något förlägen ut där han höll på att reparera ytterdörren innan idag (av ljudet att döma bröt brandkåren upp den i natt). Jag gissar att något torrkokat när han kommit hem från uteliv och somnat och är glad att det inte blev nåt allvarligt av det hela.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar