onsdag, februari 25, 2015

Vår (?) & en förkylning


Helgen som gick var utmärkt, Fidde och jag hade många skoj saker för oss inklusive två workshopar i Köpenhamn som var väldigt inspirerande. Fick en massa nya idéer därifrån som jag vill sätta igång med. Någon slags vårförkylning har slagit till och jag är lite segare än vanligt (och träningen blir lidande av den saken), men jobbet rullar på i sitt ganska lugna lunk (om än med många möten och mängder av administration att sköta). På det hela inte mycket att säga om livet som passar sig för en offentlig blogg; men jo - jag ska undervisa i kvantitativ metod idag (en del matematik, aldrig konsthistorikers favoritämne ens när det är enkel statistisk behandling det handlar om) och i morgon ska vi se på En studie i brott tillsammans med Laura Mulveys klassiska analytiska text. Föreläsningar som bägge gör metod lite farligt enkelt, men det ska jag väl kunna styra upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar