tisdag, mars 24, 2015

Dåliga tider

Mamma har trillat och slagit sig, hon ligger på sjukhus sedan en vecka men får nog komma hem snart. Exakt vad som fick henne att falla ihop verkar oklart, men det var tur i oturen att det skedde ute bland folk så hon kom till sjukhuset snabbt. Hennes bror drabbades av en infarkt i lördags och dog i morse. Många sorgsna ting på en gång. Min familj har vad jag uppfattar det som aldrig varit så fokuserade vid att ha släktkalas och sånt, men de vi träffade ofta och umgicks mycket med när jag var pojke var Mormor, (som dog '86) morbror Gösta och hans fru Gerd (å deras barn, mina äldre kusiner).
Allt det där som en gång var min familj är på väg att försvinna, det är ju så när man åldras, inget att göra nåt åt. Det hindrar inte att det är sorgligt och lite besvärligt. Jag får resa till Kristianstad en del de kommande veckorna, å upp till Nässjö med antar jag. Påskhelgen lär få bli med mamma, då är det bara jag som är till hands där, syrran är bortrest. Nåja, allt fast förflyktigas, det är då sant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar