onsdag, maj 06, 2015

Lite tight om tiden


Jobb, remicade, lunch/kvällsmat på stan. Det är lite ont om tid och det är en massa problem med schemaläggning inför höstterminen; LUX är helt enkelt planerat för färre ämnen, institutioner och studenter. Så jag får boka möte med folk i parti och minut för att skapa en förståelse av hur illa problemet är. Vi har hamnat i ett läge där det nya huset sänker kvaliteten på utbildningen högst påtagligt - det finns inte rum för all undervisning, än mindre för det pedagogiska finlir vi jobbat med i väldigt många år. Vad värre är; jag ser ingen enkel lösning utan förväntar mig att man döper om ordentligt försämrad undervisning till något klatschigt och limmar färglada klyschor utanpå. Det är extremt stressande och jag får svårt att sova när jag ser hur illa det är. Å så ska jag till Berlin igen och kan inte göra något alls med de problemen på flera dagar (eftersom jag ska undervisa där) vilket känns som en omöjlighet det med. Men det får gå, eller så får jag hitta ett nytt jobb i höst.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar