söndag, september 06, 2015

Midnattsloppet 2015

Det blev en bra mil på 54 min, kunde antagligen tagit i mer (jag joggade hem från målgång...). Hade anmält mig till startgrupp 45-50 min, men smet in i 50-55 istället. Kanske skulle jag startat som planerat. Det var omväxlande regn och sol hela dagen, och det regnade under loppet fast det var ett stilla duggregn och kändes bara bra. Det var mycket lättare att springa i regn och blåst och 11° än det var i 27° och solsken på Malmömilen; det var en verkligen hård eftermiddag då i början av sommaren. Nu var det bara skoj att springa, dessutom en lättsprungen bana utan några trånga passager (i mörker och med regndimmiga glasögon är det skönt). Min klocka och den officiella tidtagningen är mycket överens, jag kom i mål sekunderna före 54 min, sydsvenskan har fler bilder av loppet i stort. Väl hemma fick jag en dusch, ett glas vin och lite ost och charkuterier innan jag dröp i säng och sov som en stock. Fidde var ute och firade i går natt, så jag kunde ringa o väcka honom i morse - även det en seger på sitt lilla vis!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar