måndag, september 21, 2015

Så mycket att läsa & skriva

Det finns på tok för mycket böcker att läsa, det kom en bunte per post i dag och jag gör mitt bästa för att läsa åtminstonde tillräckligt mycket i dem för att bestämma om de ska läsas helt eller inte. Bokhyllan är full av mer saker jag vill hinna läsa och samtidigt finns det så mycket annat att läsa för att kunna skriva och för att kunna undervisa. Som vanligt kommer jobb först, att undervisa allra först. Fortbildning och chansen att läsa nåt jag inte akut måste läsa ligger långt ner, men ibland hinner jag ändå; det gäller att vara listig. Så läser jag ljudböcker på väg till o från jobbet och medan jag springer eller gymmar; just nu Susanna Clarkes Jonathan Strange & Mr Norrell, jag har förstås många fler böcker i listan på min audible-app. I högen av tryckta böcker om samtidskonst på mitt läsbord just nu: Magnus Resch Managemenet of Art GalleriesGilda Williams How to Write About Contemporary ArtOssian Ward Ways of Looking: How to Experience Contemporary ArtSarah Thornton Seven Days in the Art World & Adrian George The Curator's Handbook: Museums, Commercial Galleries, Independent Spaces. Det kunde lätt vara 20 titlar till på samma ämne; den samtida konstvärlden sedd genom sina institutioner vilket är ett område jag är illa inläst på men mycket fascinerad av. Böcker har blivit så billiga nuförtiden, det är bara en fråga om tid att läsa och utrymmesbrist i mitt bibliotek.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar