fredag, oktober 30, 2015

Apple TV

Kärlek vid första inkopplingen här; den gör allt jag vill. Netflix och Plex och SVT Play (plus en massa andra internetbaserade kanaler om jag vill). Det finns ingen officiell Plexklient än, men för 35:- finns SimpleX (man får söka efter den i app-shopen) som fixade den saken. Allt bara funkar och jag kan stuva om ordningen på apparna i gränssnittet så allt ser ut som jag vill! Jag tyckte mycket illa om min (ganska nya) Samsung Bluray innan, nu framstår den som nåt som någon hittat på utan att ha en aning om hur teknik, gränssnitt eller människor fungerar.
Men varför Siri röstsökning ännu inte är igång i Sverige fattar jag inte; det funkar ju på iPhonen och iPaden. Antar att det kommer, och räknar med att det är snart. Funderar också något över ifall sökningar går genom alla installerade appar, det är ju vad man vill.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar