söndag, oktober 25, 2015

Veckorapport

Det händer inte så särdeles mycket så det tar lite tid mellan uppdateringar här just nu. Jag jobbar, jag läser, jag tränar, jag lagar mat och pratar med Fidde, sen hinner jag inte så väldigt mycket mer. KOV R18, aka "Konstens materiella förutsättningar" har genomförts, återstår bara att få in och läsa tentor liksom att göra en utvärdering. Jag tycker den har fungerar utmärkt. Idag har jag rännt 8 km i höstsol och blåst, det var mäkta skönt. Jag har också försökt att förstå mig på en bit av Jacques Derridas Archive Fever inför ett seminarium i morrn; låt oss säga så här - jag kommer att vara en utmärkt seminariedeltagare för jag har många frågor och inga svar. Det var en komplicerad rackarns text; nästa termin så ska jag föreslå att vi läser Vilém Flussers The Shape of Things, det är teori jag hänger med i (vilket jag misstänker beror på att jag pratat en hel del design med Weimarckarna när de ännu var kvar på inst). Vad har jag mer gjort? Städat hos Leif, lagat mat för veckans luncher och gett Mårten ett par portioner av den. Sånt är det, sommartiden är över, jobbet sätter allt högre fart, men det är roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar