tisdag, januari 26, 2016

Chron's igen

Innan idag stod jag (som vanligt) och föreläste för en grupp studenter och nånstans redan i början av föreläsningen känns det som knivhugg i magen vilka återkommer varannan till tredje minut. Jag känner igen det där; Chron's sjukdom känns på det viset. Det är den där smärtan som ibland inte ger med sig och som i de fallen betyder att det blir en tur till akuten mitt i natten för ett antal dagar i sjuksäng på morfin. Nu hoppas jag att det inte ska bli så illa, hoppas att allt ger sig med tiden men på fem timmar har det inte blivit bättre. Det är ett jävla mög att ha kroniska sjukdomar även om jag nu varit lyckligt fri från allvarliga skov sen 2008. Någon gång så lär ju det hela ta fart igen. Aj aj aj. Föreläste gjorde jag iaf även om jag nu kanske inte var så värst sammanhängande hela tiden. Jag hoppas allt går över, jag planerar för vem och hur jag ska kontakta kattvakt och studenter och kollegor om det inte gör det. Jippie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar