söndag, januari 24, 2016

Detta året

Det blev inte nåt riktigt nyårslöfte i år, men i morse medans jag låg i sängen med kaffe och katt och snackade med Fidde per FaceTime så som man gärna gör en lugn o skön söndagsmorgon så slog det mig att det jag verkligen behöver göra detta år, då jag fyller 50, är att sikta på att komma i den bästa form jag varit; mer löpning, mer cykel, mer gym än hittills. Förhoppningsvis mer läst och skrivit också, men allt börjar med kroppen om livet ska funka som det ska. Utan fysiken blir tanken slö och grumlig. Så planen är att gymma ordentligt (vilket jag gör) och att sikta på målmedveten löpträningen för att springa några millopp (Lundaloppet, Malmöloppet, Midnattsloppet) och Malmö Halvmarathon med förhoppningsvis allt bättre resultat.
Jag ska också spela fler spel och förhoppningsvis bli indragen i nåt lite mer komplext än Neko Atsume, även om det är ett rysligt rart spel. Många mål så det blir svårt att få tiden att räcka till. Mindre TVtittande, nya löpskor, nya löpkläder, hemlagad lunchmat, bättre rutiner för att fixa middagar och för att jobba och läsa blir nödvändiga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar